پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا گفت: در شرایطی که دشمن همه جانبه وارد جنگ نرم شده است، روحانیون بیشترین نقش را ایفا می‌کنند، از این رو علما، ‌بزرگان، مبلغان و... باید مانند دفاع مقدس وارد میدان شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین بهرامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ضمن گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس، به حضور اثرگذار طلاب و روحانیون در جبهه های جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: روحانیون در دوران دفاع مقدس به عنوان فرمانده و مدیر فرهنگی و مبلغ، در میان رزمندگان نقش تبلیغی و تربیتی داشتند و در این مسیر، هزاران شهید را تقدیم اسلام و انقلاب کردند.

وی، رسالت روحانیت را نسبت به جبهه امروزی، سنگین‌تر از دفاع مقدس دانسته، و ادامه داد: امروز دیگر درگیر عملیات نظامی نیستیم و دشمن به‌صورت فیزیکی در مقابل ما نیست، بلکه با جنگ نرم علیه نظام اسلامی وارد صحنه شده است.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر هوشیاری در جنگ نرم، ابراز داشت: جنگ نرم نسبت به جنگ نظامی خطر بیشتری دارد؛ چراکه در جنگ نظامی دشمن و تسلیحات آن مشخص است ولی در جنگ نرم دشمن از همه امکانات از جمله سیاسیت، ‌ورزش،‌ فرهنگ و... استفاده می‌کند تا سبک زندگی و روابط ما را از چارچوب های دینی خارج کند.

وی با تأکید بر این که زمانی که دشمن در این جبهه موفق شود، دیگر نیازی به جنگ نظامی ندارد، ادامه داد:‌ همان طور که مقام معظم رهبری در سخنرانی خود در خراسان شمالی بیان داشتند، حقیت تمدن اسلامی، سبک زندگی اسلامی است؛ بنابراین پیشرفت از نظر علمی، سیاسی،‌ اختراعات، ‌علم و... همگی مقدمه‌ای است تا به حقیقت تمدن اسلامی که پیاده کردن اسلام در زندگی است، برسیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین بهرامی با بیان این‌که انقلاب اسلامی برای وارد کردن اسلام به زندگی مردم شکل گرفت، یادآور شد: تمام تلاش دشمن این است که جلوی اسلامی شدن زندگی مردم را بگیرد؛ در چنین شرایطی، روحانیون می توانند بیشترین نقش را ایفا ‌کنند، از این رو، علما، ‌بزرگان، مبلغان و... باید مانند دفاع مقدس وارد میدان شوند.

وی افزود: البته در این عرصه تکلیف بر عهده همه مردم است؛ چراکه گستردگی این نوع جنگ به اندازه‌ای است که برای مقابله با آن باید مردم به صورت جدی وارد میدان شوند، ولی روحانیت نسبت به دیگران وظیفه سنگین‌تری عهده‌دار است.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا تاکید کرد: روحانیت در این میدان، هم باید کارها را مدیریت کند و هم این که به صورت سربازان فرهنگی وارد میدان شده و دفاع منطقی و اخلاقی از اسلام و انقلاب داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین بهرامی همچنین به اهمیت جذب جوانان به معارف دینی اشاره کرد و یادآور شد:‌ پیامبر(ص) در توصیه‌ای بیان داشته‌اند که شما را به جوانان وصیت می‌کنم، آنها دل‌های ظریف و لطیفی دارند و زود حقایق را می‌پذیرند؛ براین اساس روحانیت باید با ارتباط چهره به چهره، جوانان را به سوی آموزه‌های دینی جذب کند.

انتهای پیام// 15/ 313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha